De Wert Accountants- en Belastingadviseurs

De Wert Accountants- en Belastingadviseurs

De Wert accountants & belastingadviseurs is een middelgrote maatschap in Eindhoven van accountants en belastingadviseurs met ruime ervaring. Met 45 enthousiaste mensen denken wij graag mee met ondernemers en particulieren. Klein genoeg voor een persoonlijke aanpak en groot genoeg om op een breed vlak te ondersteunen.

KRUISBESTUIVING

Alle kennis van ons vak hebben wij in huis. Regelmatig hebben we intern overleg met al onze specialisten om ook op een breder vlak inzicht te krijgen in de situatie van onze klanten. En dat levert vaak heel wat interessante kennis op. Krijgen we een verzoek of vraag dat net buiten ons vakgebied ligt, dan kunnen we putten uit een groot netwerk van andere specialisten zoals notarissen en juristen.

SAMENWERKEN MET ONDERNEMERS

Waarom we zo ver gaan? Wij geloven in persoonlijke, duurzame relaties met onze klanten waarin het onze taak is zo compleet mogelijk te informeren en te adviseren. Onze uitdaging gaat verder dan alleen de administratie of een aangifte verzorgen. We zijn per slot van rekening zelf ook ondernemer. Net als jij.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De onzebelastingadviseur.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Wert Accountants- en Belastingadviseurs
Europalaan 26/C
5623LJ Eindhoven

+31 (0)40 2444288

Links

Website

Deel deze pagina

De+Wert+Accountants-+en+Belastingadviseurs img