De Boer Fiscaal Adviesbureau

De Boer Fiscaal Adviesbureau

Fiscaal Adviesbureau De Boer werd opgericht op 1 september 1984 door de heer C.J.M. de Boer. Vanuit een klein kantoor (aan huis) ontstond een organisatie die hoogwaardige specialistische fiscale en administratieve diensten verricht. Tegenwoordig wordt gewerkt vanuit ons kantoor aan de Bevelandseweg te Heerhugowaard.
In de loop der jaren breidden wij onze dienstverlening gestaag uit. Dat in combinatie met een schare tevreden klanten, zorgde voor een grotere bekendheid van ons bedrijf en een daarmee een uitbreiding van ons werkgebied: van lokaal naar landelijk.

Tegenwoordig zijn wij er trots op dat wij ondernemers van diverse pluimage, maar ook particulieren met een financiële vraag tot ons klantenbestand kunnen rekenen.

Onze filosofie
Fiscaal Adviesbureau De Boer verdiept zich altijd uw specifieke financiële situatie. Samen met u onderzoeken wij wat u wilt bereiken, zodat wij onze kennis en uitgebreide ervaring kunnen inzetten om die doelstellingen te behalen. Wij weten als geen ander dat wetgeving continu verandert en dat het leveren van maatwerk voor onze klanten meer dan ooit van belang is. Zo kunnen wij mogelijke fiscale problemen in een vroeg stadium signaleren én oplossen.

Waar u bij ons op kunt rekenen
Wij zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Dat betekent dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste wetswijzigingen en investeren in permanente educatie. Kennis die wij graag voor u inzetten.

Leden van het Register Belastingadviseurs houden zich aan duidelijk omschreven gedragsregels. U kunt altijd rekenen op volledige discretie, onafhankelijkheid en een betrokken klantgerichtheid.

Wij zijn een volledig geautomatiseerd kantoor en aangesloten op de systemen van zowel de belastingdienst als overige instanties. Hierdoor kunnen wij sneller en efficiënter voor u aan de slag.

Horizontaal en verticaal toezicht
Fiscaal Adviesbureau De Boer voldoet aan de hoogst haalbare standaard van het Bureau Financieel Toezicht. Deze overheidsinstantie controleert periodiek op zowel de verplichtingen in het kader van de Wet ter voorkoming van witwassen en terrorismefinanciering als de Wet op de identificatieplicht.

Daarnaast maakt het lidmaatschap van het Register van Belastingadviseurs het mogelijk deel te nemen aan het koepelconvenant Horizontaal toezicht: ondernemers in het midden- en kleinbedrijf kunnen hierdoor convenantaangiften indienen, waarop slechts beperkte controle plaatsvindt door de belastingdienst.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De onzebelastingadviseur.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Boer Fiscaal Adviesbureau
Bevelandseweg 164
1703AX Heerhugowaard

+31 (0)72 5722711

Deel deze pagina

De+Boer+Fiscaal+Adviesbureau img