Bunnig En Partners Administratie plus Advies

Bunnig En Partners Administratie plus Advies

Voor deskundige begeleiding van het midden- en kleinbedrijf
Ons werkterrein is het midden- en kleinbedrijf in Leiden en omgeving. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring en kennen als geen ander de specifieke wensen en problemen van de ondernemers en de ondernemingen. Wij beschikken over een compleet dienstenpakket op administratief en fiscaal gebied, salarisverwerking en zijn bevoegd accountantsverklaringen af te geven. Deskundigheid, snelheid, service en klantgerichtheid zijn onze ingrediënten voor een optimale dienstverlening!

Onze dienstverlening kenmerkt zich door snelheid, deskundigheid, service en klantgerichtheid. Dit zien wij als de belangrijkste ingrediënten voor een optimale dienstverlening.

Een opdracht vangt altijd aan met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar bij ons een beeld kunnen vormen over de persoon van de ondernemer en de kwaliteit van de administratieve organisatie. Wij doen daarbij uitgebreid verslag van onze manier van werken.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De onzebelastingadviseur.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Bunnig En Partners Administratie plus Advies
Vijf Meilaan 135/A
2321RK Leiden

+31 (0)71 5311321

Links

Website

Deel deze pagina

Bunnig+En+Partners+Administratie+plus+Advies img