Wouters Belastingadvies

Gesloten (ma 08.30 - 17.00)

Toon openingstijden

belastingadviseurs - Wouters Belastingadvies - kaartoverzicht

Wouters Belastingadvies

Wouters Belastingadvies is specialist in fiscale en financiële dienstverlening voor zowel particulieren als bedrijven en non-profit instellingen. Kennis van zaken en jarenlange ervaring brengen wij samen in een efficiënte aanpak van fiscale en financiële vraagstukken. We werken voor opdrachtgevers in Zeeland en daarbuiten.

Betrokkenheid + Kwalitijd = Continuïteit
Onze betrokkenheid gaat uit van uw persoonlijke intenties. Kwalitijd uit zich in onze heldere en praktische adviezen die zijn afgestemd op uw situatie. Zo kunt ú uw kostbare tijd volledig besteden aan uw core business. Continuïteit blijkt uit onze benaderingswijze, waarbij de lange termijn voorop staat. Hoe beter we u en uw wereld kennen, des te beter zijn wij in staat om u met onze adviezen waardevolle bouwstenen aan te reiken en behulpzaam te zijn.

We werken met grote zorgvuldigheid. Eerst brengen wij in een gesprek uw behoeften zo goed mogelijk in kaart. Ook bekijken we jaarlijks in een persoonlijk gesprek of we onze diensten verder op uw wensen kunnen afstemmen. Onze medewerkers ontwikkelen zich continu door het volgen van opleidingen, cursussen en trainingen en het bijhouden van vakliteratuur. Wouters Belastingadvies handelt als lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs volgens de door deze orde opgestelde gedragsregels en is onderworpen aan tuchtrechtspraak van deze orde.

Services

  • Vrijblijvende offerte

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.30
maandag8.30 - 17.00
dinsdag8.30 - 17.00
woensdag8.30 - 17.00
donderdag8.30 - 17.00
vrijdag8.30 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De onzebelastingadviseur.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Wouters Belastingadvies
Dorpsstraat 4
4365AM Meliskerke

+31 (0)118 556677

Deel deze pagina

Wouters+Belastingadvies img