Ketelaar - Schmaal

Ketelaar - Schmaal

Ketelaar - Schmaal (Accountancy/Belastingzaken): De MKB accountant die met u meedenkt!
De kantoren Ketelaar-Schmaal en Klip b.v. stellen zich graag aan u voor!
Accountantskantoor Ketelaar-Schmaal is een accountantskantoor voor het MKB. Begin 2008 werd het accountantskantoor J.Klip BV in Groningen overgenomen. Door de bundeling van krachten van deze twee bedrijven is een verdubbeling van kennis en daadkracht ontstaan. In een bedrijfsfilm worden beide kantoren aan u voorgesteld.

Belastingaangiften
Ondernemer, particulieren en organisaties zijn verplicht om belastingaangifte te doen. Vaak is de eigen kennis onvoldoende om op de hoogte te kunnen zijn van alle belastingfaciliteiten waarvan zij gebruik van kunnen maken. Als AA-Accountant helpen wij ondernemers, particulieren en bestuurders bij het invullen van belastingaangiftes om daar optimaal rendement voor ze uit te halen.

Onze kantoren bieden extra zekerheid
Accountants Administratieconsulenten (AA) vallen onder het wettelijk toezicht, uitgevoerd door de Raad van Toezicht Beroepsuitoefening Accountants Administratieconsulenten. Dit betekent onder andere dat de AA-kantoren periodiek worden getoetst.

Onlangs werd ons kantoor in Stadskanaal en het accountantskantoor Klip in Groningen getoetst. Met gepaste trots kunnen wij meedelen dat beide kantoren met een bijzonder gunstig resultaat de toetsen hebben doorstaan. Voor ons als kantoor en voor u als klant is dit een extra zekerheid dat de vereiste kwaliteit wordt geboden!

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De onzebelastingadviseur.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Ketelaar - Schmaal
Lilienthalplein 1
9501XP Stadskanaal

+31 (0)599 621818

Deel deze pagina

Ketelaar+-+Schmaal img