Belastingadvieskantoor Hooymans Van der Meer

Belastingadvieskantoor Hooymans Van der Meer

Al 30 jaar zijn wij actief in de regio. Het administratiekantoor is in 1981 opgericht door Dick Hooymans. In 2001 werd het Hooymans Van der Meer B.V.

Bij ons staan al sinds jaar en dag persoonlijke aandacht en korte lijnen voorop. Wij willen snel kunnen inspringen in noodsituaties. Bij ons bent u geen nummer! Bovendien hebben wij vertrouwen en het onderhouden van langdurige relaties hoog in het vaandel staan.

Ons sterke punt is dat wij aanspreekpunt zijn op alle vragen op financieel gebied! Wij staan tot dienst van onze relaties. Dit betekent dat wij geen van-9-tot-5-mentaliteit hebben, omdat onze relaties deze meestal ook niet hebben. Diensten verlenen staat bij ons voorop!

Administratiekantoor Hooymans Van der Meer, is een betrekkelijk kleine onderneming die de bescheiden van MKB-ers (Midden- en Klein- Bedrijven) en particulieren verzorgt. Alsmede die van non-profit organisaties. En wij bieden onze diensten uiteraard ook aan startende ondernemers aan! Bij ons staan al sinds jaar en dag persoonlijke aandacht en korte lijnen voorop. Wij willen snel kunnen inspringen in noodsituaties. Bij ons bent u geen nummer! Bovendien hebben wij vertrouwen en het onderhouden van langdurige relaties hoog in het vaandel staan.

Ons sterke punt is dat wij aanspreekpunt zijn op alle vragen op financieel gebied! Wij staan tot dienst van onze relaties. Dit betekent dat wij geen van-9-tot-5-mentaliteit hebben, omdat onze relaties deze meestal ook niet hebben. Daarom zijn wij voor onze relaties 24 uur per dag bereikbaar. Diensten verlenen staat bij ons voorop! Wij zijn een dienstverlenend bedrijf! Wij onderhouden goede contacten met notarissen, banken, andere administratiekantoren en de belastingdienst om u optimaal van dienst te kunnen zijn! Tevens zijn wij lid van het College van Belastingadviseurs.

Ons administratiekantoor biedt u kortweg 5 verschillende diensten aan:

het verwerken van uw administratie (MKB);
het maken van jaarrekeningen c.q. aangifte inkomstenbelasting ondernemers (MKB);
het voeren van uw loonadministratie (MKB);
aangifte inkomstenbelasting (particuliere relaties);
(belasting-)adviezen (aan al onze relaties).

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Belastingadvieskantoor Hooymans Van der Meer

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Aangifte / belastingaangifte
  • Administratie
  • Begeleiding
  • Belastingadvies / fiscaal advies
  • Loonadministratie / salarisadministratie

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De onzebelastingadviseur.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Belastingadvieskantoor Hooymans Van der Meer
Achterweg 43
2242JX Wassenaar

+31 (0)70 5118900

Deel deze pagina

Belastingadvieskantoor+Hooymans+Van+der+Meer img